Ο Σύλλογος «ΑΡΓΩ» στηρίζει τον Ποδοσφαιρικό Αγώνα Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των κατοίκων της Μάνδρας

Ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος «ΑΡΓΩ» στηρίζει τον αγώνα ποδοσφαίρου για τη ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:30 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας».

Το  ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης για την στήριξη των πληγέντων του Δήμου Μάνδρας Αττικής διοργανώνεται από την Δ/νση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του  Δήμου Χαλανδρίου και στηρίζεται από τον Πολιτιστικό – Επιστημονικό Σύλλογο «ΑΡΓΩ», τους αθλητικούς συλλόγους Α.Ε. Χαλανδρίου,  Ατρόμητο Χαλανδρίου, Απόλλων Χαλανδρίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Βράχος Βριλησσού», παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Χαλανδρίου καθώς και παλαίμαχους διαιτητές.

Σκοπός της προσπάθειας είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα ελαιολάδου του ενός (1) λίτρου, η οποία θα διατεθεί στις κοινωνικές δομές του Δήμου Μάνδρας.

Η είσοδος στο Στάδιο για την  παρακολούθηση  του αγώνα θα είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες προκειμένου να στηρίξουμε τους συνανθρώπους  που μας έχουν ανάγκη. Σ
ας καλούμε να στηρίξουμε για άλλη μια φορά τους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη!

Πληροφορίες: 
Αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας» τηλ: 2106819350



Σχόλια