Η Ιωάννα Καρυστιάνη στη Λέσχη Ανάγνωσης του Συλλόγου "ΑΡΓΩ" - Συζητάμε το τελευταίο βιβλίο της «Το φαράγγι», Δευτέρα 7 Μαΐου


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

στη νέα συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου «ΑΡΓΩ», θα συζητήσουμε με τη συγγραφέα Ιωάννα  Καρυστιάνη  το τελευταίο βιβλίο της «Το φαράγγι» (εκδόσεις Καστανιώτη)

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, ώρα 19.30, στα γραφεία του Συλλόγου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η φιλόλογος Γεωργία Τεμπέλη

Διεύθυνση:  Σοφ. Βενιζέλου 20 & Καραολή-Δημητρίου, στο κέντρο  του Χαλανδρίου

Δηλώσεις συμμετοχής στο: argohalandriou@yahoo.com



Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου
 Ο Αργύρης Λιόδης ούτε στη μέση του πουθενά, δίχως ξένα αφτιά παρόντα, μπορούσε να φωνάξει τα ονόματα των έξι, να τους σιμώσει μαζεμένους, να τους κοιτάξει επιτέλους κατάματα, για να λάβει τη δύναμη και να τολμήσει έστω δυο λόγια για τα ξερά γεγονότα. 

Δυο λόγια για τα ξερά γεγονότα δεν επιχείρησε ούτε σε αργοπορημένες επιστολές, γιατί στο παρελθόν όποτε λιποψυχούσε και ήθελε να τους τα γράψει, τελικά λιποψυχούσε και στην ιδέα του γραμμένου χαρτιού. 

Θα του έλειπαν και τα βλέμματά τους μόλις μάθαιναν, κι αυτός είχε την ελπίδα και την ανάγκη να κουρνιάσει στα μάτια τους. 

Αλλά επί είκοσι εννιά χρόνια έξι άλλα ζευγάρια μάτια τον εμπόδιζαν, όλα σκοτεινές κόπιες του συμβολαίου με τις εφτά, μαζί με τη δική του, υπογραφές, να μην πατηθεί ο όρκος σιωπής εκείνης της νύχτας.

Σχόλια